Acasă nu-i o casă !

Acasă e un sentiment ! 

Așa cum nu mă vedeam plecată niciodată din țara mea , tot așa nu mă văd vorbind niciodată flamanda! Și totuși ceva mă face să îmi doresc asta. Și am să o fac !  Belgia, țara mea adoptivă. Țara în care muncesc și simt că trăiesc. Țara care mă ajută să fac cunoștința cu educația , cu oamenii calzi . Se spune despre România că e o țară primitoare cu oamenii cu suflet mare. Nu zic că nu e așa , si noi  ca țară am adoptat o multime de alte nații însă pe noi ne-au adoptat și mai mulți.

Mă simt acasă aici , mă simt în largul meu , înot în ape limpezi aici ! Am venit cu un plan , așa cum merg cam toți românii. Planul începe să se schimbe !  ….și dacă rămân aici ?

Știu că am pornit în căutare de legende, știu că nu am scris de mult, nu mi-am așternut tușul aici , în jurnalul virtual , așa cum e pentru mine acest loc. Am vizitat o bună parte din țara asta , am căutat informații despre toate locurile in care am pașit. Și cu toate că nu mi-e straină o părticică din țara mea adoptivă, de fiecare dată cand mai fac un pas înainte ajung să zic iar și iar WOW.

P.S. Jurnalule ! Îți promit că am să îmi fac mai mult timp și pentru tine !

 

Reclame