Etichete

, , , , ,

Era într-o stare euforică de câteva zile , de când a primit vestea că a fost acceptată în cea mai mare trupă. Avea să danseze pe cele mai mari scene alături de maeştrii celei mai cunoscute trupe de balet din lume. Visul vieţii ei prindea conturul realităţii şi totuşi era tristă când se gândea la el , era bărbatul perfect , o înţelese şi era singurul care ştia cum să-i aline sufletul. Dar nu avea să piardă şansa vieţii ei , nu avea să lase un bărbat să-i spulbere visul pentru care a muncit atât de mult. Cu atât mai mult cu cât el era atât de ocupat , nici nu avea timp de ea. Nici ieri , când îl căută să-i dea vestea plecări ei nu era , i-a lăsat un mesaj secretarei şi a plecat să-şi rezerve biletul pentru următoarea zi.

Poate în ochii lui ea nu era nimic mai mult decât partida perfectă de amor , era un bărbat frumos şi inteligent , putea să aibă orice femeie îşi dorea , nu avea de ce să se oprească la o banală dansatoare.

Acasa , aşa numea ea şcena pe care a lăsat prima dată trupul să se unduiească pe unisonanţa armonioasă a lui Ceaikovski . Picioarele-i lungi pluteau cu delicateţea unei lebede , era vrăjită de dans şi de acordurile muzicii precum prinţesa transformată în lebădă ce-şi aştepta iubirea prinţului pentru a spulbera vraja. Şcena pe care dansa ,  pentru ultima dată în semn de rămas bun, era puţin luminată dar chiar şi aşa linia trupului ei era atât de bine conturat şi pus în evidenţă de rochiţa imaculată, era perfectă.

Acum era complet singură, iar în secunda următoare el şedea lângă ea . Se sperie atât de tare când îl văzu încât ţipă , îşi simţea inima în gât de spaimă. Sub privirea lui atentă, obişnuita ei stăpânire de sine se evaporă , se simţea dintr-o dată ca o copiliţă timidă şi stângace. El nu avea să ştie cât de mult o emoţiona , privirea lui era blândă dar şi periculoasă . Se purta de parcă era prima oară când un bărbat se uita la ea. El nu-i spuse nici o vorbă, dar mânia lui era mai mult decât vizibilă în ochii lui întunecaţi şi în maxilarul încleştat , era fioros şi totuşi tandru. De îndată ce-şi găsise vocea , trase aer în piept şi recunoscu …

-M-ai speriat , nu te-am auzit venind.

-Nici nu trebuia să mă auzi. Unde fugi ?

Degetele lui erau îngemănate cu ale ei , ea nu ştia dacă ar fi trebuit sau nu să se retragă. El hotărâ în locul ei şi o trase mai aproape de el. Picioarele ei lungi erau perfecte , la fel de perfecte ca restul înfăţişării ei , rochiţa dantelată dintre ei era o barieră amărâtă. Privirea lui intensă o făcea să se simtă fierbinte până în vârful picioarelor. Când ea se rezemă de el , cedă ispitei şi o trase şi mai aproape de el. Mâinile lui păreau să aibă propria lor voinţă , se strecurară în jurul taliei ei să o lipească de pieptul lui. Se gândea sa-i sărute fiecare părticică a gâtului. Nu , nu era adevărat. Dorea să-i facă mai multe , mult mai multe , nu doar să o sărute. Mâinile ei erau lipite de pieptul lui , îi simţea sub degete bătaia inimii şi simţea o dorinţă copleşitoare să-l mângâie. Dădu vina pe el pentru această dorinţă, se uita în ochi lui şi simţi că se topeşte. Se gândea că el avea să o sărute, dar , oh , Dumnezeule , avea să moară dacă nu o făcea. Dorinţa asta pătimaţă trebuia să ia sfârşit.

–         Mâine vei pleca , spuse el aspru şi supărat.

–         Da , voi pleca , şopti ea.

–         N-o să ne mai vedem niciodată ? întrebă el , deşi ştia deja răspunsul , era curios dacă ea avea curajul să spună asta .

–         Nu, n-o să ne mai vedem. N-am timp de tine , întreaga mea viaţă am muncit pentru asta. Nu vreau să ratez o astfel de ocazie. De departe se auzea ecoul minţii ei …Mincinoaso!

–         Dar eu te … Nici eu nu am timp pentru tine, îi spuse el în timp ce în mintea lui se auzea glasul inimii …Mincinosule!

–         E mai bine aşa , şopti ea în timp ce făcea cerculeţe cu vârful degetelor pe pieptul lui.

–         Da , e mai bine , confirmă el.

Nu avea curajul să recunoască că mângâierea uşoară ca fulgerul îl scoate din minţi . Îi trase agale braţele în jurul gâtului lui.

–         Ai de gând să mă săruţi ? întrebă ea , lăsând şoapta caldă să-i mângaie lobul urechii.

–         La dracu , nu.

Şi atunci gura lui poposi pe a ei , îi ronţăi buzele până ea deschise gura, şi atunci limba lui se strecură înăuntru. Ea se agăţă de cămaşa lui , şi nu-i mai dădu drumul . în timp ce el o devora meticulos. Sărutul părea fără sfârşit , scânteia ochilor lui era ameţitoare, o dorea. Ea se uita vrăjită la el şi îşi lăsa capul să se odihnească în scorbura dintre gâtul şi umărul lui. Îi oftă în ureche.

–         Ai vrea să mă săruţi din nou ? şi apoi îi sărută gâtul şi îl simţi cutremurându-se.

–         Ce am eu în minte necesită şi dorinţa ta , îi şopti el în timp ce inima îi galopa şi abia putea să respire.

El simţi un nod în gât când ea , făcu un pas înapoi şi începu să-şi scoată rochia şi o lăsă să cadă pe podea . Era perfectă , inima începuse să-i bubuie în piept. O trase în braţe şi lăsă pielea fină şi catifelată să-l îmbete de dorinţă.

–         Eşti aşa frumoasă , şopti el.

–         Tu mă faci să mă simt frumoasă.

O sărută lung şi apăsat , pătimaş , seducător , îi mângâia spatele , braţele , sânii , şi în câteva minute erau aşezaţi pe podea. Ştia unde să o atingă ca să o înnebunească. El îi desfăcu coapsele , era incredibil de răbdător , durerea ultimului amor se împleti cu extazul. Se mişca încet , până când ea se zvrcolea în braţele lui, apoi mări ritmul. O simtea strângându-se în jurul lui , şi ştiu că era pe cale să-şi găsească împlinirea, îşi permise propria capitulare , în timp ce ea îi şopti numele. Epuizat , se prăbuşeşte peste ea şi îşi îngroapă faţa la baza gâtului ei. Parfumul ei de iasomie se împletea perfect cu sudoarea dăruirii lor.

Reclame