Etichete

,

Cerem zilnic iubire , visăm la iubire , respirăm aer curat când iubim , avem impresia că lumea e a noastră şi nimic nu e mai puternic decât iubirea. Ce e iubirea ? E ceva difetit pentru mine , pentru tine , nu trăim aceaşi experienţă şi nu avem aceasi unitate de masură pentru dragoste. De ce ne îndrăgostim? Fiecare de altceva , dar noi femeile în general ne îndrăgostim de EL . Se ştie că cei mai seducători bărbaţi au ceva în plus faţă de ceilalţi , nu neapărat frumuseţe sau inteligenţă , nu texte de vrăjitor , ci un limbaj al lor , acel limbaj pe care îl avem şi noi femeile , limbajul trupului. Acest limbaj acţionează asupra creierului uman fără să ne dăm seama. Când suntem plictisite la birou , se ne mai spălam ochii citind ici colo câte o nouă postere pe bloguri , dacă tema ne plictiseste începem să batem cu unghiile în masă. Cănd avem de lucru mental , stăm atente şi involuntare facem ceva , eu de exemplu imi duc capătul pixului la buze şi nu aud nimic din ce se discută în jurul meu. Toate aceste gesturi vin de undeva din subconştient şi lasă trupul să vorbească de la sine.

Dacă prima întâlnire dintre el şi ea , a avut loc la un local undeva lânga un lac şi după fac o plimbare pe marginea lacului şi ea stă şi admiră peisajul şi el se apropie încet de ea şi îi atinge uşor gâtul cu degetele , ca o adiere de vânt care face că săngele ei rece ca apa unui izvor de munte , să se transforme în clocotul unei lave vulcanice în clipa în care o sărută uşor şi o cuprinde în braţe, atunci ea a picat în mrejele iubirii. Un simplu gest , o simplă atingere a trupului se transformă în vis , în acele aripi ce te fac să pluteşti. 

…..SAU ….

La ieşire din local , el să propună că mai bine admiră peisajul din maşină , şi să înceapă ca un mitocan să atingă tot ce vede , şi ea să se uite la ceas ( asta în cazul în care nu-i face cunoştinţă cu palma ei sau cu greutetea genţii ei ) şi să-l anunţe că este în întârziere.

Se spune că tot ce este făcut din pasiune este de calitate , atăt profesional cât şi sentimental . Este o vorbă care circulă în clipa în care femeia calcă strâmb Că umblă după p**ă , că vrea alta mai mare , că nu-i mai ajunge . De parcă în clipa în care el a sărutat-o pe ea şi a facut-o prizoniera iubirii , ea i-ar  fi masurat ceva. Totul ajunge în astfel de puncte când se pierde scânteia , când focul se stinge şi nu mai râmâne nici jarul. Ştiu doar că trupul ne vorbeşte , vorbeşte şi când vrea mai mult şi când nu mai vrea nimic şi este deja plictisit de tot .

Uneori privirile fac cât o mie de cuvinte , doar că bărbaţii nu prea ştiu să citească sufletul prin ochi şi trup. De regulă atunci când suntem 2 , ea şi el , şi stăm picior peste picior vrem să atragem atenţia asupra picioarelor , când ne muscăm buzele şi începem să le umezim expirmăm o dorinţă sexuală , când ne place ceva ochii încep să se umezească , arătând mai luminoşi. Când ea stă pe spate cu măinile la ceafă arată că se simte confortabil alaturi de el. Când el merge la baie şi la întoarcere o vede pe ea aranjându-şi ţinuta sau trăgând cu ochiul în oglindă , înseamnă că este interesată de el  , de imaginea pe care el o vede.

Se ştie că bărbaţii adoră să vadă o femeie atingându-se singure. Dar ei nu ştiu că toate acele atingeri sunt de fapt mâna lor , este un itinerar al dorinţelor ei făcut pentru al ajuta pe el. Dacă el tace , noi nu avem nimic mai mult de făcut decât să întrebăm cu trupul , sa-l invităm , să propunem sau să respingem . Dar sunt ei capabili să citească toate astea şi să ştie la ce să se aştepte? Sincer nu cred. 

Reclame