A fost odată ca niciodată ….

Aşa încept toate poveştile frumoase de dragoste , poveşti cu final fericit în care eroul de la final este totdeauna un prinţ care o salvează pe ea , şi ea rupe vraja unui blestem. Conţinutul poveştilor diferă dar în toate apare dragostea ca pion principal . Uneori prinţul e ascuns sub masca unui broscoi , dragon sau bestii urâte . 

Sădeşte un vis ce poate deveni realitate , nu asculta de nimeni , ascultă-ţi inima şi poate vei câştiga 

Am cunoscut un necunoscut…

Dacă vorbeşti o perioadă îndelungată cu o persoană , începi oarecum să ţii la ea, e un sentiment pe care iniţial nu ştii să-l descri în cuvinte , doar simţi că vrei să-ţi petreci mai mult timp cu acel suflet. Apare semtimentul de dor când nu este aproape de sufletul tău , chiar dacă fizic a fost şi este departe ,chiar dacă fizic este un necunoscut ,  apare dorinţa lucrurilor comune , se nasc amintiri , apare trecutul.

Niciodată nu şti ce se ascunde la uşa acelui necunoscut , nu cauţi nimic dar te alegi cu ceva. Totul începe cu un salut şi un răspun din politeţe la întrebarea Ce faci? şi restul dialogului vine de la sine. Mai trece o zi , mai trec două şi eşti întrebat Ce mai faci?

Sufletele încep să se cunoască când se deschid . O simplă melodie poate să deschidă poarta unui suflet în care zac amintiri ,şi pentru că acel suflet ascultă  şi pentru că simţim nevoia să comunicăm , şă fim înteleşi şi să întelegem se deschide o prăpastie în care ne împingem reciproc fără să vrem . Ne plimbăm pe nisipul mişcător al sufletului nostru şi apare Mi-e dor de tine!

Sufletele încep să se îndrăgostească doar pentru că au vorbit despre obicerurile lor , de trăirile lor , de ce le place şi ce nu le place . Se spune că dragostea e oarbă şi chiar aşa este , atât timp cât poţi să te îndrăgosteşti de un necunoscut.

Se mai spune că omul îl cunoşti cu adevărat din interior. De cine te-ai îndrăgostit? De el ? De acel suflet , sau de ce pare a fi ? Plonjăm în necunoscutul care ne face să visăm , care ne învaţă ce e cu adevărat iubirea , pentru că adevărata iubire se simte , şi Da , dragostea e oarbă ! Nu vezi defectele acelui suflet chiar dacă îţi sunt arătate , pur şi simpu refuzi să le vezi pentru că iubeşti . 

O astfel de experienţă poate să-ţi dăruiască cel mai frumos cadou , un suflet , sufletul pereche 

Şi au trăit fericiţi până la adânc bătrâneţi …..

Asta se întâmplă numai în poveşti 

 

Reclame