Etichete

, , , , ,

Am intrat acum pe un teritoriu „minat” , pe cât de sensibil , pe atât de important pentru orice trăire care ţine de dragoste şi sex . Nu mă dau o cunoscătoare a tainelor sexuale şi amoroase, doar îmi exprim punctul de vedere pe această temă. Am învăţat multe de la bărbaţi pe acest subiect pentru că am foarte mulţi prieteni de sex masculin cu care vorbesc orice. Viaţa sexuală este un barometru al vieţii de cuplu şi a stării de sănătate. Există în minţile femelior impresia greşită că bărbaţii sunt atraşi de femeile frumoase ca o felină , noi ne sacrificăm prea mult mergând pe această idee. Bărbaţii sunt atraşi de zâmbete ,de naturaleţe de femeie în general , dar acea femeie care ştie să poarte un dialog , care ştie să guste o glumă , care nu se pierde în mulţime din cauza timidităţii. Dacă eşti frumoasă nu înseamnă că ai o relaţie sexuală fabuloasă . Performanţele şi talentul partenerului nu sunt singurele elemente cheie ale reuşitei .  În timp ce noi , femeile , sau majoritatea femeilor îl aşteaptă pe Făt frumos din lacrimă pentru a avea prima experienţă sexuală , ei , bărbaţii aleg să o facă cu o persoană mai matură  tocmai pentu a mai deprinde din tainele vieţii sexuale şi pentru a avea în viitor o reuşită în dormitor alaturi de o persoană pentru care are sentimente. Prima noastră experienţă sexuală are o implicare sentimentală , în timp ce prima lor experienţă are o conotaţie sexuală în care ei sunt elevi.

Masturbarea  este atingerea şi manupularea  organelor genilate în scopul producerii de plăcere intensă numită orgasm . Aici a-şi adăuga că masturbarea este un proces de auto-cunoaştere a organismului. În timp ce bărbaţii o fac cu nonţalantă , în timp ce ei învaţă să îşi stimuleze plăcerea , noi femeile nici nu vrem să auzim de aşa ceva , pentru foarte mare parte a femeilor acesta este un subiect tabuu chiar şi în cercul de prietene. Nu am vorbit nici eu cu fete despre acest subiect , şi nu pentru că nu am dorit , ci pur şi simplu pentru că bărbaţii discută pe acestă temă mai lejer decât femeile şi pentru ca cercul meu de prieteni foarte buni este format din baieţi . De multe ori aşteptăm ca bărbatul să ne poarte în al nouălea cer fără să-l ajutăm , pretindem de la el să facă toată treaba şi să o facă perfect doar pentru că şi noi i-am oferit un sex oral prin care el a ajuns acolo . Aici greşim majoritatea , aşteptăm să ne procucă acea plăcere fără să punem mâna . Da , m-am masturbat , am ajuns aşa să îmi cunosc organismul , să-mi cunosc limita şi să ştiu când este acel punct culminant pentru mine . În clipa în care fac sex şi stiu că acel moment se apropie pentru el şi că momentul meu este departe , încep să îmi stimulez clitorisul , o fac pentru mine şi asta îi încântă şi lui privirile. Nu vreau să insint mai mult aici aşa că merg mai departe …

Bărbaţii nu au tot timpul chef de romantismele noastre şi în cele mai multe cazuri nu ajungem în dormitor după câte o cină romantică , odată ce formezi un cuplu el cere asta , nu zice Te doresc ! ci doar ating , sărută  privesc şi zic – Mergem puţin în dormitor ?

Noi , femeile în schimb , când vrem să cerem o noapte de dragoste o facem în stiul nostru caracteristic , încărcat şi plănuit până la ultimul detaliu , cină romantică , baie cu spume , masaj cu ulei aromat …bla bla bla . Dacă pregătirile noaste nu au efectul scontat rămânem dezamăgite şi cu un gust amar de răzbunare interioară – Altul p..a mai pregătesc eu J iar sunt ei de vină că noi nu ştim să cerem ceea ce dormim în mod direct . Şi cred că am să ma opresc azi aici pe această temă , cu promisiunea că am să mai revin la acest subiect , nu de alta dar este ceva mai vast. Dacă tot am vorbit acum de aceste chestii , ţin  să vă anunţ că nu am astfel de cunoştinte pentru ca am avut sute de parteneri de sex , ci doar pentru că am foarte buni prieteni baieţi , unul din ei este Mihai , pe care îl cunosc de ceva vreme şi cu care vorbesc orice. Îmi pare tare rău că el nu are suficent timp să scrie pe blogul lui făcut unul după ce a aflat de al meu . Mihai e un bărbat pe care orice femeie care ştie ce înseamna plăcere sexuală l-ar dori măcar odată în dormitor .

P.S.

Aici a scris Mihai http://dinexperienteleunuiamant.wordpress.com/2012/01/08/experiente-traite/