Etichete

, , , , ,

Crize de nervi

Majoritatea femeilor sunt înconjurate de stres şi mulţi nervi când se lovesc de o problemă şi nu numai. Parcă se termină lumea şi nimeni nu le mai poate intra in voie, în timp ce bărbaţii au puterea de a rămane calmi în căutarea unei soluţii practice. Apare un oarecare discomfort şi un oftat chiar şi de la gândul –Ce să mai gătesc ? sau în dimineaţa în care conturul ochilor nu iese prea bine , parcă toată ziua , în clipa în care ne lovim de o oglindă şi iar sesizăm că nu e bine , iar devenim –nefu..te

 

Bagaj inutil

Nu am discut despre bagajul pe care îl cărăm cu noi in concedii , oricum nu are relevanţă pentru că nu mergem zilnic în vacanţă. În timp ce bărbaţii se descurcă doar cu portofelul şi cu mobilul , cel din urmă nefiind tot timpul necesar pentru că oricum îl închid uneori. Noi nu suntem sănătoase dacă nu avem în cârcă 5 kg de nimicuri : trusă de machiaj , chei , telefon , medicamente , tampoane , agende , parfum + alte zeci de hârţogăraie . Dar toate astea nu ne deranjează , doar aven nevoie de ele , pentru noi sunt indispensabile şi uite aşa stăm noi minute bune să căutăm cheile că să intrăm în casă şi dacă el este acasă , tot el este de vină că nu se grabeşte să ne deschidă , că doar dehhh , am ajuns noi mironosişele.

 

Timp liber

De multe ori , pentru femei , cele mai plăcute momente de timp liber sunt la taclale cu o prietenă sau un raid prin magazine , dacă nu sfârşeste în faţa televizorului lângă o farfurie de prajituri sau un bol cu fruncte . În timp ce bărbaţii aleg cu totul alte activităţi , un tenis , un fotbal cu prietenii , ei practică sporturi şi activităţi în echipă , avantaj ei pentru că aşa îşi dezvoltă spiritul de camaraderie şi mai au şi o formă fizică de invidiat . Propun să mergem la dans.

 

Planuri

În timp ce noi stăm şi facem planul de bătaie al concediului , totul perfect , până la cel mai mic detaliu , ei , bărbaţii nu o fac , noi stăm minute în bune , unele chiar şi ore până să hotărască dacă să cumpără acele scaune de bucătarie , dacă o să arate bine , dacă….În timp ce noi planificăm ei trăiesc clipa . Viaţa plănuită până în cel mai mic detaliu nu mai are farmec ca şi atunci când intervine neprevăzutul, aşa că e mai bine să nu ne mai gândim atât de mult la viitor , nici aşa nu ştim cât este acel viitor

 

Confort

În timp ce noi femeile,în general ,  cocoţate pe tocuri de zece centimetri şi purtăm haine foarte strâmte, mare parte din ele din materiale sintetice care potdăuna grav sănătăţi pielii, ei sunt foarte lejeri , cu un pantalon şi tricou sau cămaşă, ei din 3 piese pot să fie foarte eleganţi , şic , sportivi , toate la un loc. Noi de ce nu am putea fi imbrăcând un pantalon şi o cămaşă , doar pâna la urmă detaliile fac diferenţa şi nu avem nimic mai mult de făcut decât să accesorizăm ţinuta. 

 Acestea fiind spuse …..