Asa am petrecut  de 8 Martie: 🙂
 
Două prietene se confesează una alteia:  
Cum a fost seara ta de ieri?
 
2: Un dezastru total! Soţul a venit acasă, a mâncat în 4 minute mâncarea pe care o gătisem toată după amiaza,am făcut dragoste 3 minute şi apoi a adormit în două minute. Tu?
 
1: Superbă! Am ajuns acasă, soţul mă aştepta deja, m-a invitat la o cină romantică la restaurant. După cină ne-am plimbat la braţ o oră întreagă sub cerul înstelat. Acasă, a aprins zeci de lumânări în jurul nostru, preludiul a durat o oră,după care am făcut dragoste înfocată o oră intreagă şi apoi am stat amândoi de vorba încă o altă oră. A fost o seară de neuitat!
 
În acelaşi timp, soţii discută între ei în pauza de prânz:  
Cum a fost seara ta de ieri?
 
2: Genială: mâncarea era gata când am ajuns acasă, am mâncat,am făcut dragoste şi ne-am culcat. Dar seara ta?
 
1: A fost un dezastru ! Am ajuns acasă devreme ca să instalez noul dulap. Maşina de găurit a provocat un scurt circuit, nu am reuşit să repun curentul în funcţiune. Când a venit ea acasă, ca să putem mânca ceva, a trebuit să o scot la un restaurant. Mâncarea a fost atât de scumpă că nu mi-au mai rămas bani de taxi, aşa că ne-am întors pe jos. Acasă a trebuit să aprind lumânări ca să putem vedea ceva. Îmi venea să explodez de nervi şi draci, aşa că mi-a trebuit o oră până m-am excitat şi încă o oră ca să termin. Pe urmă mi-a trebuit încă o oră ca să adorm, pentru că în tot timpul ăsta doamnei mele nu i-a tăcut gura nici măcar o singură secundă.
Anunțuri