Era in pat ,sprijinită de câteva perne ,stătea cu draperiile încă trase ,se simţea epuizată.Camera părea vag familială în ceaţa ochilor ,deşi nu vedea pe nimeni în încapere,spuse deodată ,aproape neauzit-Unde sunt ? O voce răsună din senin – La mine,calmează-te. Întoarse capul să vadă de unde se aude , era speriată – Cum am ajuns aici ? Nu îmi amintesc nimic !  Se îndreptă incet spre ea – Vrei să trag draperiile ? o întrebă el încercând să o calmeze. Mintea ei se învârtea nebuneşte de la realitate la fantezie în încercarea de a-şi aminti de ce este acolo. Lasă , nu te mai întreba de ce , am fost sunat acum trei zile de la spital. M-au întrebat daca te cunosc şi mi-au zis că ai suferit un accident minor. După ce medicii mi-au confirmat că nu este nimic grav şi că ai nevoie doar de odihnă am hotarât să te aduc la mine , îi explica el cu un calm iesit din comun.  O ţinu la pieptul lui puternic , apoi îşi aplecară privirea spre ea – Te simţi bine? Înghiţind ţipătul care îi venise pe buze îl lovi cu pumnii in piept – Te urăsc! Urăsc că nu îmi amintesc nimic!

Îi spuse cu ochii în lacrimi , dorind să se ridice din pat, să plece . Eşti incredibil de ….blondă , murmură el în timp ce-i aşeza capul pe umărul lui. Mâinile ei tremurau în timp ce el îi mângâia faţa –Cred că te-ai speriat singură de un gând , nu e nimic grav , declară el cu blândeţe. Capul ei părea că aşteaptă cu nerăbdare momentul în care buzele lui o vor atinge. Vrei să te las să te mai odihneşti ? Tonul vocii lui profunde şi liniştite o făcu să se relaxeze , dar şi să se apropie mai mult de el. Braţul lui din jurul taliei se transformă într-o menghină de oţel iar buzele lui fierbinţi incepu să-i exploreze gâtul –Te doresc ! îi şopti el cu o voce stinsă în întuneric . Apropiindu-se dornică de el ,cuprinzându-i gâtul în braţe ea făcu… Hmmm

  -Ce să însemne asta ? murmură el , în moment ce degetele lui îi mângâiară uşor părul.

  -Poate înseamnă că te vreau la fel de mult cum mă vrei şi tu pe mine , confirmă ea in timp ce el îi prinse bărbia , obligând-o să-l privească.

  – Mi-e foame de tine , mârâi el cu hotărâre . E un sentiment care le depăşeşte pe toate celelalte , inclusiv pe acela pe care îl numim dragoste. Ochii lui o ţineau prizonieră şi nu-i dădeau voie să facă nici o mişcare. M-ai avut , adăugă ea fără nici o suflare. Da , confirmă el , dar sentimentul a crescut până la o intensitate care , trebuie să mărturisesc , mă surprinde şi pe mine. Probabil că sentimentele ei puteau fi citite cu uşurinţă, dorinţa îi curgea în vene ca plumbul topit , el era bărbatul care-i luase în stăpânire întreaga fiinţă . Se întinse pe pat , privirea lui urmau lungimea picioarelor ei , apoi lejer , fară jenă curba corpului ei , destul de uşor de văzut în rochiţa transparentă de mătase neagră. Picioarele ei se înmuiară cucerită de sărutul pasional ce o îmbăta de dorinţă, sărutări salbatice îi dansau pe faţă. Buzele ei fierbinţi îi întoarseră sărutările cu o pasiune care se potrivea cu a lui , se întoarse să-l sărute , căutîndu-l , dar el se retrase , dându-i voie doar să-l atingă uşor. Dulce şi inocentă , clătină din cap uimită , lasîndu-şi buzele să coboare de-a lungul pielii sensibile a gâtului , din ce în ce mai jos. Bretelele rochiei nu erau o barieră pentru mâinile lui dornice , atingerea degetelor lui o înfiorară , ea gemu , ridicându-se să-l sărute din nou. Strecurându-şi degetele pe sanii ei , ea tremură , în timp ce buzele lui urmară traseul degetelor. Ea se arcuia la fel de delicat precum mătasa , buzele lui îi gustau pielea moale a abdomenului în timp ce-i mângâia picioarele , continua să o sărute cu pasiune , mai intim , mai plin de dorinţă. Cuprinsă de fiori îl strânse cu putere în braţe tremurând şi privindu-l rugător – Pentru numele lui Dumnezeu, vino în mine ! El se mişca încet ,îi mângâia sanii în timp ce o pătrundea mai din ce în ce mai adânc , fiind purtaţi pe culmile pasiunii , pluteau între realitate şi fantezie.