Someone like you este o poveste de dragoste cântată. Desparţirea lui Adele de bărbatul cu care a stat un an şi jumătate şi care a învaţat-o ce este iubirea. La doar câteva luni de la despărţirea lor , el s-a logodit cu altcineva , se pare că totul s-a petrecut in jurul anului 2009. De aici se naşte melodia Someone like you şi nu numai , întreg albumul „21”  păstrează tema unei iubiri rămase în urmă. In spatele versurilor se vede dragostea suspendată în ceaţă , dragostea care te face să rămâi ancorat în trecut. O iubire pură care se consuma la un alt nivel , acel nivel pe care puţini ajung să-l atingă. Ştim cu toţii că toate se întâmplă în viaţă cu un scop, totul are un rost , dacă ajungem sa fim învăţaţi de cineva ce este iubirea , chiar dacă după un timp drumurile se separă nu înseamnă că am pierdut ” marea iubire „. Poate aşa a fost pregatita lecţia pentru noi , aşa ajungem să ştim ce vrem de la noi , să ne cunoaştem limitele iubirii , cât oferim şi cât putem sa primim. Autenticitatea şi simplitatea melodiei a atras. A atras prin sinceritate şi prin emoţie , atât a poveşti de dincolo de versuri cât şi prin emoţia cu care este cântata melodia .

Clipul melodiei este filmat la Paris , un loc plin de romantism , pe chipul artistei in clip se remarcă influienţa dragostei asupra unui om , chipul ei tranmsmite tristeţe ,dor dar şi putere, o împăcare cu ea însăşi şi o eliberare de regrete. Pe toţi ne schimbă dragostea , chiar dacă nu este urmată de desparţire , în cazul lui Adele, această dragoste purtată în suflet a fost un talisman norocos atârnat la gât. 

 

Când te simţi pierdut pe drumul tău drept. Vine cineva şi se ofere să îţi arate drumul. Când ai să întrebi – Cine eşti ? o să auzi – O stea strălucitoare pentru…… , poate pentru tine .

P.S. – am scris asta in special pentru Crina 🙂

Anunțuri