Stia ce e o zi speciala , stia ca isi doreste sa fie singura, si totusi nu a lasat totul in tocmai dorintelor ei. Era clar ca-i pregateste ceva , sau cel putin asa se intelegea din mesajul lui – Te astept la mine dupa 12 … Trebuia sa fie nebun sa ma invite la el noaptea , si eu si mai nebuna sa merg.  Ea realiza , a cata oara ca nu poate sa-i reziste. A luat un  taxi , era 00:45 cand a ajuns la el , era imbracata la repezeala , o pereche de jeansi bleu-ciel si un tricou negru . 

Nu stiu de ce te pedepsesti si faci din ziua asta o restrictie pentru cei care te iubesc. Mi-e greu sa inteleg asta , spuse el in timp ce ea se facea comoda. Singurul raspuns al ei era zambetul de pe chip cand mana ei i-se aseza pe buzele lui -Siiiiiii , incercand sa-l faca sa taca . O cuprinse in brate si ii sopti-Te iubesc ! A urmat o noapte fara cuvinte  dar cu foarte multe destainuiri. Priviri care citeau adanc in suflet , vartej de sarutari fierbinti , limbi care se cautau reciproc parca in incercarea de a stinge focul iubirii , atingeri pline de fiori , patrunderi pline de dorinta si de arcuiri ale trupului  buze dornice sa simta fiecare parte a corpului , gemete de placere . O noapte plina de extaz sexual , pentru ea fusese de-a dreptul fabulos . Leoarca de sudoarea pasiunii , odihnindu-se cu capul pe pieptul lui, cu cate un fior in trecere ii soptii- Te iubesc ! transpiratia incepea sa se raceasca si respiratia sa-i revina la normal. Se simtea bine alaturi de el , se simtea iubita , fericita si protejata .

Se auzi taraitul telefonului lui fix din hol . Se ridica parca lenes sa raspunda. El se intoarse spre ea si o anunta – E pentru tine ! Ea lua receptorul surprinsa- La multi ani iubito ! Acoperind receptorul se uita la el si il anunta ca la capat de fir este Radu . Zambetul lui confirma ca stie cine este si se retrase. Iubito , intreba Radu ingrijorat . Mai esti acolo ? Dupa o pauza indelunga – Da , sunt inca aici . Sunt doar surprinsa ! Nu ma asteptam sa ma suni aici .  Mi-a fost dor de tine , se aventura Radu. Multumesc pentru urate Radu ,  nu trebuia sa te deranjezi . Nu m-am deranjat , adauga Radu – Stii ca te iubesc . 

Ea puse receptorul in furca , fara sa raspunda . Privi telefonul , astepta frematand valul de bucurie ….Dar  ciudat lucru , acesta nu veni , nu din partea lui Radu . Se gandi doar la cat de fericita este si ca soarta i-a oferit cel mai frumos cadou …pe el …