A inceput  Raki saptamana trecuta sa ne zica cum se vede peste 10 ani . Azi am vazut la Daniela Cojocaru cum se vede peste 10 ani . Si asa m-am gandit sa dau si eu timpul in viitor . Nu stiu cum o sa fie peste 10 ani , insa stiu cam ce imi doresc . Poate o sa mai bloggaresc si o sa rasfoiesc la pagina asta sa vad si sa trag linie .

Ganduri mareţe …

Nu am ganduri marete , nu imi doresc imposibibul. Insa peste 10 ani ma vad singura , fericita ca sunt o mama tanara , o sa am aproape 40 de ani si baiatul mei o sa fie de 15 ani . Ca fizic ma vad  cum este acum Mihaela Radulescu 🙂 . Imi doresc ca pana atunci sa am curajul sa public o carte , prima mea carte pe care o citesc cu mare drag de fiecare data. Nu cred ca am sa imi cumpar o casa de vis undeva in afara orasului , insa sper ca stabilitatea financiara sa imi permita sa plec cate o luna undeva la munte , sa stau acolo si sa scriu. Imi doresc sa ma implic in cat mai multe actiuni de caritate , nu neaparat de strangere de fonduri cat de consiliere . Cam asta este imaginea de ansamblu – mama singura care se bucura de viata asa cum e ea , care scrie despre dragoste si care asculta problemele altora . Parca nu e nimic schimbat fata de ce sunt acum , doar varsta 🙂 

O sa mai bloggaresc?

Nu stiu , eu sper ca am sa o fac . Chiar daca nu am sa mai scriu , am sa citesc ce au de zis cei cu care am pornit la drum . Mai sper ca macar pe o parte din ei sa-i cunosc personal pana peste 10 ani , si imi doresc sa incep din aceasta vara sa cunoasc o parte din ei . 

Stiu ca peste 10 ani am sa ascult aceasta melodie la fel ca si azi daca cel de sus o sa-mi permita asta 🙂

 

Cine vrea sa rasfoiasca in viitor ? Tu cum te vezi peste 10 ani ?

Reclame