Trebuia sa apara din clipa in clipa. Purta o rochie de vara , gen care flutura in vant , imprimeuri cu boboci de trandafiri. Avea parul zbarlit parca de vant . Nu a avut timp sa gateasca dar in drum sper casa a luat doua pizza si o sticla de vin. Statea langa fereasta in bucatarie , cu o tigara in mana si cu dvd-ul in alta , citea pe verso descrierea filmului. Bucatele mici de imagini se plimbau in ochii ei , imagini ale diminetii cu ghiocei, cand el a sunat la usa. Isi ascundea emotiile , dar el invata-se sa o citeasca. Nu-l saluta niciodata cu Buna , prefera sa-i sarute obrajii si buzele si sa treaca repede la alte discutii. S-a repezit ca un copil sa-i arate  filmul -Nu am gasit filmul ala ”500 de zile cu summer” si l-am luat pe asta  ”Cand Harry a cunoscut-o pe Sally” sper sa fie ceva de el. Aha , si am luat si pizza cu ciuperci si ketchup pikant pentru tine si fara ciuperci si ketchup pentru mine. 

Cu miscari rapide si pline de gratie el desfacu sticla de vin. Cu doua pahare intr-o mana si cu sticla in cealalta se ducea dupa ea in sufragerie. Si-a rotit privirea spre el si-l intreba – Vrei sa stam pe covor ? Fara sa astepte un raspuns ea s-a asezat pe covor. Pe toata durata filmului el o admira. Se multumea sa o priveasca asa cum era ea , naturala si coplia , senzuala si atragatoare. Ii savura stralucirea din ochi si inocenta din zambet. Cupele dantelate ale sutienului de culoarea trandafirilor de pe rochie il facu sa se piarda in timp , amintindu-si momentele de acum trei seri. Revenii in timp cand ea il intreba -Ce ai ? De ce nu mananci ? Nu iti place pizza ? Nu e bun filmul ? Vrei sa-l oprim ? Chipul lui schita un zambet larg -Ai terminat ? intreba el amuzat .  Copila naiva din ea se transforma intr-o secunda in femeia serioasa -Ce anume ? De ce esti distrat ? Acum cu ce am gresit ? El parca mai amuzat de transformarea ei radicala ii raspunde – De tine ! De intrebarile retorice in exces ! 

Dorintele si emotiile care se adunasera in el pana in acel moment , explodara intr-o nevoie pura si primitiva . Privirea ei aluneca spre buzele lui, chipul ei zambea iar , dorinta aprinsa , fierbinte a buzelor lui o ajuta sa scape de emotii. Glasul lui pierdut  intr-o soapta -Te doresc ! transforma clipa in pasiunea sarutului. Mainile lui alergau pe corpul ei , sanii aceia perfecti , ajunsi in sfarsit in mainile lui ii provoca in vartej salbatic de amor .

Alarma ceasului anunta o noua zi. O saruta tandru pe pleoape si se retrase in bucatarie sa pregateasca cafeaua . Aroma cafelei ii cuprinse mintea in brate . 

(…) in miezul boabei de cafea, si-apoi in rasuflarea cea fierbinte a fiintei , mi-am impletit un vis si aruncat-am catre cer un fir si’o nada …; erai si tu! desi nu-ti amintesti …; a fost ieri, a fost demult, a fost odata …

Anunțuri