Statea in camera ei  care-i parea vag familiara, era in casa ei dar totusi in alta, zambea, totul in jur era schimbat . Culorile erau mai vii , fereastra era mai calda , razele mai luminoase, aerul mai curat . Se gandea la el-Te iubesc! erau singurele cuvinte din mintea ei , imaginea primului lor sarut sincer se perinda in ochii ei . Era hipnotizata de iubire , zbura , canta , dansa , era fericita. Isi plimba delicat degetele subtiri pe buze in cautarea emotiei lor . Era un copil care tanjea dupa iubire , statea nemistacta ratacind cu privirea in oaza de calm cu aroma dragostei .

Asa era si el , o stare euforica il cuprinse . Se uita la ceas , era nerabdator sa-si incheie ziua de munca si sa alerge in bratele ei . Nu avea stare , din clipa in clipa se uita la telefon – Oare nu am un mesaj ? Nici lui nu-i dadeau pace amintirile primului sarut . Erau cuprinsi de vraja dragostei . Imaginea ei era cu el , o vedea in toate , o atingea si o saruta . Erau unul in bratele celuilalt cand inchidea ochii . Si acum ii auzea vocea tremurand zicand – Nu , te rog nu . Acel Nu transformat in sarutul lor mut si plin de sperante . 

 Dansau imbratisati intr-o cafena fara pretentii. Pentru cei din jur era ciudat , dar erau doar ei si restul lumii. Ea avea capul pe umarul lui , ochii inchisi ce o purtau in vise. El o privea atent si slab, se juca cu parul ei blond de la ceafa, atingerile lui erau o adiere de vant. Visele si sperantele dansau in jurul lor. Ea isi ridica privirea. Se privreau in ochi , vorbeau din priviri si totusi nu ziceau nimic. Ea ii cuprinse fata in palmele ei cand vocea-i calda si soptita rosti – Te iubesc ! . Il saruta pe gat , era in lumea ei , o lume minunata , complet neclintita , precum o respiratie tinuta in piept. Din coltul cafenelei se vedea un decorul desenat , era o imagine de inramat si de admirat fara cuvinte. Imaginea personaliza pentru cei din jur claritatea iubirii . Visele si sperantele dansau in jurul lor cu miresme nebune de sentimente . Tabloul a ramas mut in delicatetea unui sarut .

Reclame