Nu sunt singura care in clipa in care ascult o melodie mai veche sai  mai noua imi aduc aminte de ceva . Insa sunt unele melodii pe care le ascult si de fiecare data imi vine in minte acelasi lucru , aceasi amintire , asta nu pentru ca acea melodie are doar o amintire dar poate pentru ca este cea mai placuta sau neplacuta amintire . Se pare ca stocam in memorie doar lucrurile foarte frumoase si cele mai putin frumoase , de parca am avea doua nuante , alb si negru , niciodata gri .

Ace of Base – All that she wants

De fiecare data cand o ascult imi amintesc de ”trupa de soc” eram trei prietene bune si nebune , care am facut o coregrafie pentru aceasta melodie . Imi amintesc ca suna muzica in camera mare , pe vremea aceea stateam la bloc , eu la parter . Repetam pe rand la fiecare din noi . Saream ca niste capre , ne invarteam si ne rasuceam pana transpiram . Cand repetam la mine , aparea pe fereasta cate un cap strain sa vada ce se intampla , de ce radem si urlam asa bine , de ce ne contrazicem , la inceput ne-am speriat . Cand ne-am simtit noi pregatite de scena , am aratat coregrafia in discoteca . Cine a mai fost ca noi . Si azi daca ne intalnim , vechea ”trupa de soc ”  radem de ne prapadim si mai incercam pasii .

Michael Jackson- Thriller

Asta imi aminteste de o seara in care ne-am adunat mai multi pitici la un prieten . Noi aveam video si el avea filmul . Am cerut video de la parinti sa mergem sa ne uitam la desene animate . Baiatul care ne gazduia  avea si filme porno dar daca nu ne-am dat tot acceptul se le vedem a renuntat si am supus la vot sa ne uitam la asta . Era seara si in camera nu era o alta sursa de lumina decat cea de la tv . Imi amintesc ca de la o vreme nu se auzea in camera decat tipete , stateam unul in brate la altul , la un moment dat eram cu mainile la ochi , sa nu vad , dar ma uitam printre degete . Curios ca nimeni nu a aprins becul . Aha , si tot atunci am baut pentru prima data suc la cutie . Gazda s-a ocupat bine de oaspeti . 🙂

Wes Alane 

Asta imi aminteste de bunicul meu . De fiecare data cand o ascult la el imi fuge gandul . Pe vremea cand se asculta asta , undeva prin vara lui ’95  sau ’96 am dat si eu de ea . Imi amintesc ca in clipa in care am vazut clipul am si vorbit cu parintii sa-mi cumpere si mie asa haine . Mama a vorbit cu o prietena coritoreasa care mi-a facut asa ceva si inca ceva asemanator . Asa ieseam in club , singurul lucrul pe care il aveam in plus era o basca neagra pe care o puneam pe cap asa incat sa-mi ascunda ochii . De fiecare data cand ma vedea bunicul asa imbracata imi facea scandal si mie si lui mama . Mi-ar place sa ma certe iar bunicul asa .

Si cam atat pentru azi 🙂

Reclame