Cum ajunge un barbat la cratita ?

Din pasiune – El se trezeste dimineata , se uita la ea cum se intinde in pat si cauta telecomanda televizorului , se apropie de ea si o saruta pe frunte , se retrage in bucatarie . Pregateste cafeaua aseaza pe tava cafeaua si langa laptele si zaharul,   inspirat de vaza cu flori , ia o floare si o aseaza pe tava si zice ”Draga mea eu trebuie sa plec , azi am o masa importanta la restaurant ”

Unii pentru ca vor sa impresioneze – Se uita la tine , tu foarte sexy si atragatoare , el Fat Frumos din lacrima zice

” Papusa  te invit la cina , gatesc eu .” 😀

si cand ajungi la fata locului nu mananci deloc , sau mananci mancare gatita la ceva local si el baiat ce vrea sa impresioneze se da mare bucatar sef facand dressing la o salata .

Altii pentru ca nu vor sa ” moara de foame ” astea sunt simpli fara complicatii arunca in tigaie doua oua si doua felii de sunca si gata masa , daca ea pofteste asa ceva cu placere mai face inca o portie . ( Asta imi place mie 😀 -face totusi de mancare si daca e nevoie de mai mult gatim impreuna )

Altii pentru ca simt nevoia sa surprinda persoana draga cu acea cina romantica si pun mana pe telefon si suna la mama , la o prietena sau cauta pe net o reteta . Oricum nu in catrea de bucate 😀 Trebuie de apreciat ,  totusi aranjeaza masa , lumanarile , tacamurile , florile  sa fie ceva frumos si romantic . Si gatitul bate carnea   taiat zarzavatul marunt , uff uff uff uff sare uleiul trage niste injuraturi  ..treaba serioasa nu gluma 😀 pana la urma iese ceva de vis , ceva frumos chiar daca snitelul nu are sare sau este prea piperat , chiar daca crusta este mai arsa , e bun , e facut de el .

Este adevarat ca ”drogostea trece prin stoman ” ca trece sub forma de mancare sau de ” fluturasi in stomac ” fiecare stie pe pielea lui , dar tot timpul ” un barbat bine hranit ( din toate punctele de vedere ) este un barbat fericit ” dar uneori este bine sa fie ei la cratita . Se spune ca gatitul scoate in evidenta frumusetea interioara a persoanei si cat timp stii ca ingredientele scerete in bucatarie sunt implicarea si sufletul nu o sa dai gres indiferent ce reteta complicata ai face. Barbatul care gateste rar asteapta sa-i fie apreciata mancarea de 10 ori mai mult decat o femeie care il hraneste zilnic , prin urmare trebuie sa-i apreciam si acel snitel mai crocant .

si inca ceva …

Georges Auguste Escoffier- Chef francez, critic, scriitor de carti culinare, novator al bucatariei frantuzesti. Printre bucatari este numit „ regele bucatarilor si bucatarul regilor”.

Anunțuri