Anuntul lui  : Simpatic,prezentabil varsta 33 de ani cu simt al umorului, manierat caut doamna(ra) pentru : placeri, aventura, prietenie dragut, tandru, pasional, romantic si viril, intra in compania mea si te vei simti ca si cum te-ai naste din nou. Daca esti dezamagita de sotul sau prietenul tau, care uita ce este dragostea si te neglijeaza, Esti o femeie, matura (ne) casatorita, fara prejudecati, dornica de aventuri sau relatie de lunga durata, fara implicatii sentimentale atunci ai nimerit unde trebuie. Astept sa ne cunoastem, ofer Locatie foarte curat –masaj relexant si preludiu de vis –discretie seriozitate igiena id mess …. sau telefon….. ( anunt luat de pe un site de matrimoniale)

Uite unde sta ascuns barbatul ideal 😀 pe un site de matrimoniale si inca cauta . Norocoasa femeia care il are , ce pot sa zic mai mult , doar din descrierea lui este barbatul ideal . Si totusi ce cauta ? De ce cauta ? 

Nu am inteles asta prea bine pana de curand cand am intrebat si eu un barbat  De ce ? A zis foarte frumos ” Simpul ! Esti femeie , ai o multime de perechi de pantofi ? Da , ai ! Mergi la magazin , vezi ceva ce iti place . Ce faci ? O cumperi ! Pai de ce  o cumperi daca ai ?  Sunt noi , este altceva !  Asa si barbatii cu femeile !” Pana aici imi este foarte clar .  Acum am alta nedumerire !  Simpatic , 33 de ani , casatorit ! Sincer imi vine sa zic ” Mai baiatu , da ce mama dracului ai incaltat tu pana acum ?”  Suntem uzate ? nelustruite ? nu mai atragem ?  Cred ca este tocmai invers ,  odata ce femeia simte ca ceva nu este ok in relatie , daca un timp a pus baza pe familie si bunul mers casniciei , cand acel ” ceva ” se simte incepe iar cu ” lustruitul pantofului ”   se straduieste , se arunca in fata , poate , poate o observa cineva . Si rezultatele incep sa apara . Dar nu este acelasi picior care vrea sa te incalte . De ce ? Pentru ca pentru acel picior esti deja un pantof purtat . Ajungi sa fii ” incaltata ” doar cand cel nou incomodeaza . Mama lor de pantofi , nu sunt decat pentru vreme rea , cand este mai mare omatul suntem si noi ” incaltate ” . 

In concluzie un barbat nu inseala niciodata . El doar compara ! Femeile inseala pentru ca sau ” lustruit ” si au fost remarcate de altii . Dar sa nu uitam ca uneori ce este pentru unii ”second hand” pentru altii este o ” comoara ” . 

Reclame