Daca cautam definitia  barbatului in dictionar am zice ” Ce simpu este sa stiu ce este un barbat !Ce sunt de fapt barbatii ! ? Exista barbatul ideal ! ? Asta este ceva mai complicat ca nu arata dictionarul 😀 Toate femeile vad altceva la un barbat . Sa ne uitam pe strada si se analizam o parte din ceea ce se vede cu ochiul liber .

  • Barbatul ”de succes” -cu o personalitate puternica , incapatanat , elegant , care stie ca poate sa te faca sa zici Da doar pentru ca o parte din femei doresc un viitor asigurat
  • Barbatul ”artist ”- nu-i pasa ce zice lumea ,dezorganizat , enigmatic si profund face femeia sa simta emotii . Atrage prin simplitatea artei , nu cauta sa se faca inteles.
  • Barbatul ”smecher”- lasa o aura de ” periculos”  ignora nevoile unei femei, manipuleaza femeia si profita de sentimentele ei , egoist care sa isi  salveze pielea din afacerile dubioase in care doreste sa fie prezent arunca femeia la ” inaintare”.
  • Barbatul ” normal” nu iese cu nimic in evidenta ca job sau tinuta vestimentara , familist , loial , stabil .
  • Barbatul ” ca la 20 de ani ” vorba unui cantec – si daca la 20 de ani multi pot sa fie numiti barbati – astea se distreaza , tot ce prind baga in ” plasa ” dupa parerea mea singurii care inca sunt inocenti si traiesc .

Acum partea de interior …ce ” ascund ” barbatii 

  • Seductie – te ” indulceste ” si te face sa te simti sexy , te provoaca ,sunt un fel de Don Juan de Marco  , pentru ei femeia este o carte deschisa citita din priviri , le studiaza ,le afla secretele le impresioneaza  si actioneaza si cand au obtinut ceea ce au dorit se retrag elegant .
  • Vulgariate – lipsiti de decenta si de bun simt , nu le pasa ca vorbesc scarbos in societate si dau un scuipat pe parerea celor din jur despre ei .Cel mai adesea cer de la femei prin vorba clasica ” Vreau sa te frec grav !”
  • Aventura – sarmant si elegant nu plictiseste niciodata , atrage prin pasiunile comune nu cere nimic concret , dar primeste ceea ce doreste .Periculos pentru ca iubeste femeia si nu se poate opri la una .
  • Minciuna – te asculta  , te aproba , iti face toate poftele , este gata mereu sa sara in ajutor , un lingau ( asa pe romaneste ) care minte frumos sa isi atinga scopul .

”Atata timp cat stii ca barbatii sunt ca si copiii, inseamna ca sti tot!”Coco Chanel

Toti avem acel punct sensibil care schimba datele problemei .Toate vrem altceva de la un barbat pentru ca toti suntem diferiti . Se numeste noroc cand o parte din tot ceea ce este mai sus se ” impleteste armonios” si pentru fiecare din noi se ajunge la barbatul ideal.

Reclame