Femeile sunt tot timpul in cautarea unui echilibru intre indatoririle materne , gospodaresti si feminitate erotica . E greu sa te hotarasti carei categorii sa-i acorzi mai multa atentie . O veche zicala defineste femeia perfecta ca fiind o gospodina desavarsita in bucatarie , doamna in societate si amanta pasionala in dormitor . Dar nu este usor sa   faci acest slalom printre treburile casei , de cele mai multe ori ajungem sa ne lasam pe noi , pentru copil , pentru el , pentru casa . Incet incet incepem sa ”inversam borcanele” si sa ajungem in dormitor cu mirosul proaspat de ceapa calita si sa fim respinse , la asta se mai adauga si oboseala , uneori lipsa poftei sexuale si cu trecerea timpului suntem neglijate .Cautam acel gram de atentie tot ” inversand borcanele ” si ajungand sa ne imbracam prea provocator la o petrecere cu colegii lui .Acum stau si ma intreb : Cu ce gresim ? Ce este mai important in casnicie ? Casa ? Copilul ? El ? Eu ?  Se spune ca sexul este arma secreta a femeilor . Aici sa fie greseala noastra ? Nu stim sa facem sex la fel de bine ca si o amanta ?  Sexul intretine casnicia ?

Sotia isi trateaza barbatul ca pe un sot ! Amanta il trateaza ca pe un iubit ! Sotia se comporta ca o nevasta !Amanta se comporta ca o iubita ! Sotia dupa nunta devine mai putin amabila si dragastoasa ! Amanta isi trateaza barbatul cu delicatete si este curtenitoare ! 

Poti si joci ambele roluri in casnicie ? Eu zic ca Da ! Dar sa nu o faci prea tarziu  sa nu incerci sa devii amanta lui cand el are deja una , o sa inoti pe uscat , o sa oferi si ai sa ajungi sa fii respinsa . O sa faca sa dispara si acel gram de demnitate care a mai ramas  o sa constati ca nu conteaza acea camasa calcata si acea mancare calda dupa o zi de munca . O sa vezi ca Tu nu mai contezi , ai rolul unui mobilier . Si toate pana unde …..                                                                            

Reclame