Ma iubesti? Tii la mine? Cat de mult tii la mine? Ce iubesti la mine? Crezi ca suntem suflete pereche ? Avem nevoie de un raspuns la aceste intrebari , merita oare sa le tot punem si sa asteptam un raspuns , iubirea trebuie confirmata verbal ?

Unii barbati prefera sa isi exprime sentimentele prin actiuni si nu prin cuvinte , la fel cum unele din noi asteptam anumite actiuni pentru a primii confirmarea dragostei. Cum ne exprimam sentimentele ?

El – nu o iubeste dar vrea sa-i arate ca Da ,el o iubeste si sa nu o minta in fata i face cadou Ei   o excursie in care ea sa mearga sa se relaxeze . Da , sa mearga sa poata el sa scape de ea !

El – cel care vorbeste doar sa se afle in treaba ! Toata ziua buna ziua , iubirea mea in sus , sufletelul meu in jos , iepuras …etc etc  Ea – rade ca o proasta !

Sa nu fie discriminare  o analizam si pe ea ….

Ea – femeie de cariera , incuracta cu unul de pe la birou , vine acasa arunca cheile si geanta , grabita da jos haina de pe ea se apropie de el si il saruta si sec zice          ” Buna dragule , am o intalnire de afaceri , fac un dus si plec ,  nu cred ca ajung la cina . Iesi si tu cu baietii la o bere .Te iubesc !”                          El – ramane ca boul la poarta noua !

Oare astea se urasc daca nu zic acel ” Te iubesc !”?

Reclame