Ajungi la un moment dat in viata sa simti ca iadul a coborat pe pamant si ca doar pe tine te inconjoara , ca toti celialti sunt in rai si tu cauti o raza de lumina . Suntem tristi cand cineva drag se afla intr-o situatie critica si nu ne sta in putere sa facem nimic , suntem tristi cand nu putem sa ajungem unde ne-am propus , dar de cele mai multe ori acest sentiment este mai profund cand suntem tristi din iubire . Cand esti dependent de iubire ajungi sa-i ignori pe ceilalti , sa traiesti  in lumea ta plina de fericire doar tu cu ea , sau el . Ajungi sa nu-ti mai doresti nimic decat sa fiti impreuna .Dar din pacate vine si acel moment cand esti ignorat , cand dariuesti si nu mai primesti , cand ceva se schimba . Ajuns aici ai impresia ca in viata ta nu o sa mai existe dragoste , apar regretele si sentimentele de vinovatie , vrei sa ridici capul si nu reusesti , lacrimile curg cu putere , parca reci curg fara incetare .

Intr-un paradis fara urzici fericirea ar deveni plictisitoare ?                                        Fara tristete am putea stii ce este fericirea ?                                                                  

Candva m-ai facut sa zbor ! Acum mi-ai taiat aripile !                                            Poate toate relatiile de iubire trebuie sa inceapa cu sinceritate


Anunțuri