Pornind de la discutia mea cu un prieten , am ajuns la concluzia ca trebuie sa sara cineva in ajutorul barbatilor . De prea multe ori in mintea unui barbat rasuna intrebari de gen ” Cum sa o fac fericita ? Oare este satisfacuta ? se pot pune in sir infinit de intrebari care pentru multi sa ramana fara raspuns .

“Marea întrebare, la care nu ştiu sa raspund în ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este următoarea: “Ce vrea de fapt o femeie? ” …Sigmund Freud”Si pentru ca exista deja foarte multa lume care a incercat sa adauge un raspuns logic si plauzibil  la acesta intrebare , eu nu am sa incerc sa o fac , doar am sa scriu ceea ce gandesc .

Barbatilor li se spune din ce in ce mai des ca trebuie sa invete sa multumeasca o femeie  Noi , noi femeile ne gasim sa cerem asta, ei sa ne multumeasca ? Noi, care in mod normal daca tinem ca suntem asa perfecte ne putem lauda ca pentru noi primul contact sexual a fost un haos ? O amintire pe care cea mai mare parte vrem sa o stergem cu buretele . Poate din inocenta , poate din prostie , poate din lipsa de experiente , poate …poate …poate . Dar ne-am desteptat si noi cu trecerea anilor si cu acumularea de experienta si acum avem pretenii mari de la partenerul de viata si zicem tot mai des ca nu suntem multumite de ei . 

“Ce vrea de fapt o femeie? ” – cu umor va zic – Imposibilul !

“Ce vrea de fapt o femeie? ”- si fara umor –  O femeie vrea sa iubeasca si sa fie iubita . O femeie care iubeste cu adevarat , iubeste in primul rand defectele ! Cand iubim vedem in partener cel mai puternic barbat ,cel mai stapan pe situatie , il vedem pe el  , cel plin de umor si cel care ne dezvolta cel mai bine intelectul , pe el cel care sarute cel mai bine care are cea mai patrunzatoare privire …..vedem iubirea .


Reclame