Ce este pe primul plan cariera sau viata personala ? Raspunsul meu : niciuna ! Dezechilibrul celor doua componente te poate face la un moment dat sa te invarti ca un nebun pana cand ajungi sa ametesti .

Fortati de imprejurari , uneori plecam de acasa in cautarea unui rost , fie ca este vorba de studii si apoi de un loc de munca , esti nevoit sa-ti lasi familia , prietenii vechi de-o viata , locurile dragi din copilarie si toate astea doar pentru a urca inca o treapta pe scara carierei . Odata ajuns ”sus ” constati ca ai o independenta materiala si iti perimit tot , ca poti sa ai tot ceea ce pana atunci doar ai visat .Ce poti sa-ti doresti mai mult de la viatra cand esti tanar, destept si cu bani ? Nimic ar zice unii , cu banii poti cumpara orice !

Si totusi …Ajungi la un moment dat sa te trezesti ca esti singur . Iar o sa se gaseasca unii sa zica acum : Pai cum singur cand ai asa multi prieteni langa tine , cand probabil ai anjajati sau colegi de munca pe care-i vezi zilnic , ca doar ai ajuns cineva .Piedrerea bucuriei in fata lucrurilor care altadata ar fi fost placute si interesante te face sa-ti pierzi o parte din suflet . Sentimente de tristete te curpind ,si te face sa-ti pierzi speranta si sa te cuprinda sentimente inexplicabile de vinovatie .

Viata unui om nu este bazata in totalitate pe cariera si independenta materiala!

Ajungi sa-ti doresti sa simti acel ”ceva ” sentimental care sa te completeze . Ajungi sa zici ” Nu mai vreau sex . Vreau pe cineva sa pot iubi „

Sa tragem concluziile dar putin altfel …

Cariera – Aici stim cu totii ce ne dorim din punct de vedere material , ce ne aduce un zambet pe buze si ce ne face sa simtim sa suntem impliniti din acest punct de vedere ….Pe unii o  mini vacanta in Paris la cumparaturi sau mai bine zis  shopping ca asa este exprimarea corecta in lumea de fite  .

Cam asa ceva …. 

Viata privata – (aici o sa-mi permit sa scriu ce imi place mie ) Sa am cate o amintire placuta pe ritmul iubirii ..

Sa ” bucataresc ” vorba unui prieten , si el sa vina in spatele meu sa sa ma cuprinda in brate , sa ma sarute pe gat si eu sa ma intorc sa-i fac nasul cu faina si sa-l sarut , sa zambim si sa radem impreuna …sa ne jucam ca niste copii …

Invata sa fii tu pe primul loc !

If you want to feel rich , just count the things you have the money can’t buy !

Daca vrei sa te simti bogat , doar priveste lucrurile pe care le ai si banii nu le pot cumpara !

Reclame